torstai 18. helmikuuta 2016

Liikunnan monilukutaitoprojekti esittäytyi Educa-messuilla

Helsingissä järjestettiin tammikuun lopussa vuosittaiset Educa-messut, joka on iso opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma. Tapahtumassa vieraili 14 000 opetus- ja kasvatusalan ammattilaista.

Liikunnan monilukutaitoprojekti esittäytyi messuilla Lajiliittojen torilla Suomen Tanssiurheiluliiton pisteessä molempina messupäivinä. Esittelyssä Johanna demosi oppilaiden kanssa liikunnan monilukutaitotunneilta poimittuja harjoituksia tasapaino-teemalla. Mukaan valikoituivat mm. Kehoaakkoset, Tavuhyppely ja Sanomalehtirinki. Myös yleisöllä oli mahdollisuus osallistua demoon. Kiinnostuneet katsojat eivät rohjenneet menoon mukaan, mutta Niinan juttusilla riitti kyselijöitä jonoksi asti. Niina jakoi tietoiskuja Liikunnan monilukutaitoprojektista ja antoi lisätietoja sekä demosta että projektista laajemmin.

Projekti herätti selvästi kiinnostusta liikunta-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisissa ja etenkin valmiille materiaalipaketille näytti olevan suurta kysyntää. Tavoitteenamme onkin saada tämän hienon projektin materiaali kuosiin ja kansiin julkaistavaksi myös muiden opettajien ja liikuttajien käyttöön. Aikomuksemme on kääntää materiaali myös ruotsinkielelle, jolloin sitä voitaisiin hyödyntää myös ruotsinkielisessä opetus- ja kasvatustyössä.

Otamme edelleen mieluusti vastaan palautetta sähköpostiimme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti