torstai 18. elokuuta 2016

K E S Ä !


Hyvää kesäkuuta!

Ensimmäinen vuosi Liikunnan monilukutaitoprojektissa on nyt saatu päätökseen. Kevään viimeisillä tunneilla harjoiteltiin viskarien ja eskarien kanssa ulkona Mörrimöykky- ja Aakkostanssi -esityksiä samalla kun ykköset hioivat omaa tanssiaan kakkosten musiikkiesitykseen. Kakkosten kanssa kuvattiin myös kekseliäs liikunnallinen kesävideo. Harjoituksissa energiaa riitti ja kasaan saatiin hienot ja lasten näköiset esitykset kevätjuhlayleisön iloksi. Hyvä lapset! :)

Kesä on tullut, mutta Liikunnan monilukutaito ei suinkaan lepäile aurinkotuolissa. Käynnissä on ensi vuoden suunnittelu: Niina ja Johanna ovat taas vallanneet Heikkilän koulun luokkahuoneen post it -lapuilla ja läppäreillä. Vuodessa olemme oppineet paljon ja tutustuneet mielettömän mahtaviin lapsiin. Tältä pohjalta on hyvä kaavailla kuvioita uudelle vuodelle. Syksyllä voimaan astuva uusi esiopetuksen ja perusopetussuunnitelma ja  pohjustaa suunnittelua: ilmiölähtöinen oppiminen, monipuoliset oppimisympäristöt ja laaja-alaisen osaamisen tavoitteet sulautuvat liikunnalliseksi kokonaisuudeksi yhdessä monilukutaidon kanssa. Yhteistyö opettajien kanssa jo suunnitteluvaiheessa auttaa linkittämään Liikunnan monilukutaidon osaksi koulun muuta arkea.

Kotiväki pääsee myös ensi vuonna osallistumaan yhteisiin Liikuntahetkiin, joissa lapset pääsevät näyttämään taitojaan ja liikkumaan yhdessä vanhempien kanssa.  Kotiinviemisiksi vanhemmat saavat vinkkejä yhdessä liikkumiseen myös kodin arjessa. Liikuntahetkien syksyn aikataulu julkaistaan heti syksyn alussa. Tiedonkulun parantamista varten olemme perustaneet Facebookiin Liikunnan monilukutaito -julkisen sivun ja suljetun ryhmän. Käy tykkäämässä ja liittymässä!


Toivotamme kaikille riemukasta ja liikunnallista kesää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti